O nama ...

Dečiji centar ”BambiNI” je počeo sa radom Januara 2012. godine sa ciljem da Vama i Vašem detetu pruži najadekvatnije uslove u periodu rane socijalizacije i sticanja prvih saznanja. Vašem detetu nudimo igru, zabavu, učenje, maštanje, druženje…a sve uz pomoć sposobnih, motivisanih I edukovanih mladih kadrova.

Nudimo vam kvalitetan stručni rad u razvijanju individualnih sposobnosti I socijalizacije Vašeg deteta, preventivnu zdravstvenu zaštitu, adekvatnu ishranu I negu.
Iznad svega potenciramo na sigurnosti I bezbednosti za Vaše dete, a čemu svedoči I konstantan video nadzor nad radom sa decom, tako da roditelji u svakom trenitku I sa svakog mesta imaju uvid u tretman svog najmilijeg.

“Bambini” se nalazi u centru Niša, ul. Episkopska 10, preko puta Saborne Crkve, na prostoru od 250.m2, sa potpuno izdvojenim I nadgledanim ulazom. Prostor je prilagođen po najvišim standardima kako bi adekvatno zadovoljio sve potrebe deteta, a pored prostorija za igranje, odmor, garderobe, roditeljske sobe I učionice za strane jezike imamo I opremljenu igraonicu od 40.m2 gde mališani mogu da se igraju, bave fizičkim aktivnostima ili proslavljaju rođendane.

Tokom cele godine vršimo upis dece starosti od 18 meseci do 6 godina. Radno vreme je od 07 do 17h, svakog radnog dana a po potrebi se prilagođavamo zahtevima roditelja, tako da je omogućeno čuvanje dece u popodnevnim i večernjim časovima kao i vikendom. Posetite nas i uverite se u kvalitet koji Vam nudimo.

Od maja 2018. godine formirali smo i istureno odeljenje Predškolske ustanove - vrtić "Bambini 2" koji se nalazi nedaleko od našeg sedišta - ulica Rajićeva br.30a, a o čijem radu se možete detaljnije informisati u posebnom odeljku na našem sajtu.