Dobrodošli na sajt privatne predškolske ustanove "Bambini",

Na ovom mestu želimo da Vam predstavimo vrtić Bambini kao i sve usluge koje smo pripremili za Vas i Vaše mališane. Ne štedeći ni vreme ni sredstva, trudili smo se da opremimo svaki kutak našeg prelepog prostora kako bi Vaša dečica pre svega bila sigurna a zatim i uživala u svakom trenutku provedenom kod nas.
Mislili smo na svaki detalj, od najvažnijih stvari pa do boja i dezena enterijera i nameštaja. Sve što smo uneli u prostor je novo i sertifikovano za rad sa decom.
Prostor nam je podeljen u nekoliko manjih i većih prostorija, tako da imamo mesta i za igru i za obrok i za spavanje - sve to pod sigurnim nadzorom naših vaspitača. Prostor je potpuno klimatizovan za potrebe dece, što garantuje savršene temperature i zimi i leti.
Pored svega, investirali smo u kvalitetan video nadzor kojem možete pristupiti na jednoj od stranica ovog sajta, tako da možete pratiti šta radi vaše dete tokom celog dana, što Vam dodatno daje osećaj sigurnosti i potvrdu kvaliteta naših usluga.

Sa najboljim igračkama i u dobrom društvu dan proleti za tren.

Svi rekviziti, igračke i nameštaj su nabavljeni od renomiranih proizvođača koji zadovoljavaju najstrožije standarde u proizvodnji, tako da možete biti sigurni da se dete neće povrediti na bilo koji način. Rad sa decom organizovan je u grupama koje su dovoljne za druženje i igru ali ne prevelike da bi pravile gužvu i stvarale konflikte. >

Zadovoljstvo i sigurnost dece nam je na prvom mestu.

Detaljno isplaniranim planom, sa decom se radi tako da tokom celog boravka budu zaokupljena nekom od aktivnosti koja im pričinjava zadovoljstvo, tako da se osećaju srećno i veselo. Svako dete je pod budnim nadzorom, tako da je uvek suvo, čisto, sito i zadovoljno. >

Dečiji osmeh je naše zadovoljstvo.

Kroz pažljiv odabir saradnika i vaspitača, trudili smo se da odaberemo ljude kojima će nega Vaše dece biti zadovoljstvo. Pre svega, to su topli pristupačni ljudi koji razumeju dečije potrebe i kojima je rad sa decom posao koji vole. Spremni su za sve dečije potrebe i zahteve, kako bi Vi bili sigurni da je Vaše dete provelo vreme sa nama na najbolji mogući način.